Beta

Uwa Iduozee

Tarina kerrotaan heti kirjan ensimmäisillä sivuilla. Yhdysvaltalaisen baseballjoukkueen syöttäjä oli epäonnistunut pelissä ja soitti maansa myyneenä seuran käyttämälle urheilupsykologille pyytääkseen apua. Kuunneltuaan syöttäjän itsesyytöksiä psykologi kysyi, mitä syöttäjä tekee silloin, kun hänen pelinsä todella kulkee ja kuinka.

Syöttäjä kertoi: kun hän heittää oikein hyvin, heitossa on voimaa koko vartalosta ja kova syöttö lähtee sinne, minne hän haluaa, syötöt ovat heti suoria ja syöttäjä pystyy vaihtelemaan niiden vauhtia.

Lisää »

Ensin Pijall palasi islamiin. Nyt entinen Ceebrolistics-räppäri on palannut myös hiphopiin. Mutta voiko islamin ja hiphopin yhdistää?

 

Tummapartainen mies seisoo kahvilassa Itäkeskuksen Tallinnanaukion reunalla ja pyörittelee käsissään rukousnauhaa. Hän tilaa tiskiltä baklawan ja menee pöytään istumaan. Hän vaikuttaa mieheltä, joka on löytänyt rauhan. Hänen nimensä on Yahya Kayak, mutta syntymänimeltään hän on Janne Hyttinen, 40. Moni tuntee hänet kuitenkin aivan toisella nimellä ja toisena ihmisenä.

Lisää »

Palveluksessanne

James Mashiri on Puolustusvoimien logistiikkalaitoksen majuri, joka käy läpi perusarvonsa ennen kuin painaa lähetä-nappia.

Tee yhteistyötä. ”Tiedän, että se kuulostaa yksinkertaiselta. Jokaisen pitää panna itseään likoon ja tehdä oma osuutensa, mutta työ on yhteisymmärryksen rakentamista. Puolustusvoimissa ollaan orientoiduttu tekemään työtä yhdessä.”

Lisää »