Beta

Työ

Työ muuttuu, Image pysyy perässä. Opas työelämään kiemuroihin.

Sinä pystyt siihen

Niin moni haluaa olla paras versio itsestään ja niin moni joutuu esiintymään töissään, että motivaatiopuhujat saavat puhua täysille saleille. Näin siitä huolimatta, että yhä useammin hyvä show on korvannut sisällön. Työnsä puolesta esiintyvä startup-yrittäjä Sami Kuusela lähti kuuntelemaan ammattipuhujia.

 

Kaikkia meitä hävettää. Jännittääkin. Hotelli Crowne Plazan kokoussalissa istuu aikaisena arkiaamuna 160 unelmoijaa. Suurin osa keski-ikäisiä naisia.

Päivä alkaa yhteisellä viittailulla.

Lisää »

Älä osta pikamuotia. ”Pikamuoti on 
muuttanut suhtautumistamme vaattei-
siin. Vaatteista on tullut kertakäyttökulutushyödykkeitä. Systeemi, jossa ostetaan paljon ja halvalla, ei voi koskaan muuttua kokonaan vastuulliseksi.”

Laajenna designkäsitystäsi. ”Design 
on esteettisyyttä, käytettävyyttä ja laatua mutta se on myös tuotteen koko elinkaari – ekologisesta ja eettisestä materiaalin tuotannosta kierrätykseen tai muuhun loppukäsittelyyn.”

Lisää »

Avaaja. Samasta työstä kuuluu saada sama palkka, mutta eri töidenkin palkkoja pitäisi vertailla, sanoo Paula Koskinen Sandberg.

 

Kun Suomessa puhutaan työehtosopimuksista, keskustelu koskee yleensä prosenttikorotuksia, lomarahoja tai paikallista sopimista. Filosofian tohtori ja Hankenin tutkija Paula Koskinen Sandberg haluaisi puhua niistä epätasa-arvoisuuksista, joita työehtosopimukset peittävät alleen.

Lisää »

Sivut