Beta

Toimitus

Imagen kirjoittajakoulu 26.1. Kehity kirjoittajana

Imagen kirjoittajakoulutuksessa alan huiput neuvovat, miten kehittyä kirjoittajana. Tarjolla on käytännön harjoituksia sekä esimerkkejä, joiden avulla voi kirjoittaa parempia tekstejä. Kurssi sopii kaikille kirjoittamisesta kiinnostuneille ja työssään kirjoittaville, oli kyse sitten lehtijutuista, blogeista, tiedotteista tai vaikkapa luennoista tai esityksistä. Koulutus järjestetään 26.1.2017.

 

12.30 Avaussanat. Kirjoittamisen vaikeudesta (ja helppoudesta)

Lisää »

Imagelle sai langettavan päätöksen Demos Helsingin palkkaamisesta vierailevaksi päätoimittajaksi.

Sananvapauslain mukaan vastaavan toimittajan tulee olla luonnollinen henkilö. Journalistin ohjeet ja JSN:n tulkinnat ovat perinteisesti olleet lainsäädäntöäkin tiukemmat. Lehdessä oli normaaliin tapaan myös tavallinen päätoimittaja. JSN:n mukaan ei lehdestä kuitenkaan käynyt selväksi, kuka on Imagen todellinen vastaava päätoimittaja.

 

 

 

JSN:n päätös:

Langettava päätös 6160/AL/16

Image

Lisää »

Haluatko kirjailijaksi?

Hae syksyllä alkavaan Gummeruksen ja Imagen kirjailijakouluun.

Koulu sopii sekä lahjakkaille aloitteleville kirjoittajille että konkarikirjoittajille, joiden tavoitteena on kehittyä kohti ammattikirjailijuutta. Koulu kestää yhden lukukauden ja pitää sisällään neljä iltapäivää kontaktiopetusta Imagen toimituksen tiloissa Risto Rytin tie 33 (A-lehdet).

Lisää »

Imagen elokuvakerho aloittaa 3.3.2016!

Image ja Korjaamo Kino aloittavat elokuvakerhon. Ensimmäisenä elokuvana nähdään Grand Prix -palkinnon Cannesin elokuvajuhlilla voittanut ja tulevissa Oscareissa ehdolla oleva Son of Saul (Saul fia). Vahvatunnelmainen kertomus sijoittuu toisen maailmansodan aikaan ja kertoo Unkarin juutalaisesta sotavangista, Saul Ausländeristä (Géza Röhrig).

Elokuvan jälkeen on keskustelutilaisuus:

Miten holokaustia on käsitelty elokuvissa? Mitä pahuus on elokuvissa?

Lisää »

Muistiin panoja: Lestadiolaisuuden jättänyt äiti, sarjapettäjä, vaimoaan himoava perheenisä, seksisaalistaja ja puutteessa elävä nainen pitivät seksipäiväkirjaa. 

Ja miten ihania orgasmeja he saivatkaan!

 

Syyllisyyttä nautinnosta

Nainen, 32, entinen lestadiolainen, neljä lasta

Lisää »

Mitä vuodesta 2015 jäi mieleen? Imagen popkirjoittajat listasivat mieleenpainuvimmat ilmiöt.

 

TELEVISIO

Tubettajat valtasivat ruudun

Yle lähti tavoittelemaan somesukupolvea uuden julkaisupäällikkönsä Risto Kuulasmaan johdolla. Ajankohtaisohjelma Yle Kioski harjoitteli Instagramissa uutisointia, toimittajat joukkoistivat työtään ja juttuja kuvattiin mobiililaitteilla. Syksyllä omat ohjelmapaikkansa saivat mm. Musta Barbaari ja Prinssi Jusuf sekä tubesta tuttu Mentaalisavuke.

Perinteinen tv, moido!

Lisää »

Sivut