Beta

Tekno

Jokaisessa meissä asuu pieni nörtti. Esittelemme parhaat sovellukset, laitteet, softat ja vimpaimet. Teknologiaa.

Gisges-sovellus on kokemusten kaukosäädin, jolla voi ostaa ystävälle yllätyksen.

 

Sovelluksen nimi on Gisges, joka tulee sanoista give some, get some.

”Idea on yhtä vanha kuin maailma. Me olemme yksi kanava, jolla on kunnia välittää universaalia sanomaa: hyvyys lisää hyvyyttä,” toteaa Gisgesin isä Wintom Zecarias.

Lisää »

Tarinallinen peli on heikoimmillaan kuin kesäteatteriesitys, parhaimmillaan koukuttavampi kuin mikään Netflixin sarja.

 

Kun pelin mainostetaan muistuttavan elokuvaa, se kannattaa panna takaisin hyllyyn. Pelaaminen nostaa sykettä aivan eri tavalla kuin leffan katsominen. Siksi tarinallinen videopätkä pelin keskellä laskee poikkeuksetta tunnelmaa.

Lisää »
Lisää »

Kuinka pienen startupin idea voisi valloittaa maailman? Esimerkiksi niin, että suuri kloonitehdas varastaa sen. Verkon röyhkeimmille kopioijille mikään ei ole pyhää.

 

Ensimmäisenä sivuilta huomaa nojatuolin. Se ei ole mikä tahansa tuoli, vaan Charles ja Ray Eamesin vuonna 1956 suunnittelema klassikkotuoli Lounge Chair. Tuolin lähtöhinta on 7 000 euroa.

Lisää »

Maailmassa on saatavilla enemmän tietoa kuin koskaan ennen. Silti elämme kuplassa, jossa luetaan vain samanhenkisten kavereiden Facebookissa suosittelemat jutut. Googlenkin algoritmit on viritetty seulomaan käyttäjälle tietoa tämän omien mieltymysten ja hakuhistorian perusteella. Suomalainen startup-yritys Random aikoo puhkaista tämän filtterikuplan.

”Oletko koskaan käynyt Googlen hakusivulla 154?” kysyy Jarno Koponen, yksi Randomin perustajista. Koposen mielestä internetissä surffatessa tarvitaan hakukoneen sijaan löytökone.

Lisää »

Sivut