Beta

Perttu Saksa

Jarkko Ruutu on suomalaisen jääkiekon iso paha poika, joka loikkasi HIFK:sta Jokereihin. Samuli Knuuti on kannattanut HIFK:ta 30 vuotta eikä aio antaa Ruudulle anteeksi.

 

Surun käsittelyn ensimmäinen vaihe on järkytys. Suhteen päättyminen, työsuhteen irti­sanominen, pitkään sairastaneen läheisen menehtyminen – asiat, joiden ei pitäisi yllättää; ne yllättävät kuin suoraan palleaan mäjähtävä jääkiekko.

Lisää »

Susanna Kuparinen tekee raivokasta poliittista teatteria, joka puolustaa köyhiä ja syrjittyjä. Journalistina hän kovistelee kohteitaan sitkeästi jankuttaen. Image testasi, mitä Kuparisesta selviää, kun häneen soveltaa hänen omia keinojaan.

 

Miksi Voima ei ole koskaan kertonut lukijoilleen sitä, että käräjäoikeus vapautti Paavo Voutilaisen syytteistä?

Lisää »

Ensin oli näytelmä, sitten tuli kirja, ja sitten alkoi tapahtua. Sofi Oksasen Puhdistus on teos, jonka Suomessa ennennäkemätön menestys kasvaa yhä. Tarinaan kuuluu palkintoja, ylistystä, riitoja, kansainvälistä bisnestä. Huhuja siitä, kuka sanoi mitä ja ketkä teoksen oikeastaan kirjoittivat. Image kertoo, miten syntyi kirjallisuusilmiö, joka on muuttanut suomalaista kulttuurielämää. Mukana oli monia ihmisiä, joilla kaikilla on sanottavaa Oksasesta ja siitä, mitä tällaisiin tarinoihin tarvitaan.

Lisää »

Alexi Laihon tie maailman parhaaksi kitaristiksi on ollut täynnä sirpaleita.


Alexi Laiho nostaa huivia otsaltaan. Alta paljastuu pitkä, verestävä haava ja iso kuhmu. Mitä on tapahtunut? Rock-tähti istuu kotisohvallaan Helsingin Vuosaaressa ja kertoo:

”Mä oon niin vitun idiootti välillä, oikeesti. Olin viime yönä työstämässä yhtä riffiä ja keksin omasta mielestäni parhaan ja siisteimmän jutun ikinä.”

Lisää »