Beta

Oskari Onninen

Oskari Onninen seurasi kuusi viikkoa Pekka Haaviston presidenttikampanjaa kampanjakoneiston sisältä.
 

Näistä ei tehdä vaaleja. Maanpuolustuskurssiyhdistyksen vaalitentissä Helsingin yliopiston juhlasalissa marraskuun 27. päivänä uneliaisuus on käsin kosketeltavaa – niin moni harmaantunut mies nuokkuu yleisössä puku pykälässä.

Lisää »

Helmikuun 2018 Imagessa julkaistiin reportaasi Sota apatiaa vastaan, jossa toimittaja Oskari Onninen seurasi Pekka Haaviston vaalikampanjaa kuuden viikon ajan. Näin kampanja jatkui loppiaisesta lähtien.

 

Loppiainen 2012 oli Pekka Haaviston kampanjassa hiljainen. Ehdokas oli musiikkitalolla Strauss-konsertissa. Vapaapäivä kampanjoinnista.

Lisää »

 

 

Antero Vartia on uusjuppi, huolestunut idealisti, Osmo
Soininvaaran fanipoika ja poliitikoksi opetteleva yrittäjä. Etuoikeutettu mies, joka elää vapaaherran elämää.

 

Teslaa ei näy missään, mutta kun katsoo Löylyn tuulikaapin läpi sisään, isännän tunnistaa jo kaukaa. Antero Vartia odottaa vierastaan saapuvaksi ja selailee mukamas mainoksia. 37-vuotias Vartia on puvuntakissaan kuin kuka tahansa hyvännäköinen kauppisjäbä, mutta sen lisäksi myös 196 senttimetriä pitkä ja puoliksi islantilainen.

Lisää »

Antero Vartia joutui Imagen suureen Osmo Soininvaara -loppukokeeseen

 

Joulukuun Imagen kansijuttu on kansanedustaja Antero Vartian haastattelu. Vartia tunnustaa haastattelussa lähteneensä politiikkaan Osmo Soininvaaran Vihreä politiikka -kirjan innoittamana ja pitäneensä Soininvaaran blogia kotisivunaan vuosien ajan.

Image testasi, miten opit ovat menneet perille. Onko Vartian silmittömän mukavuuden takana aitoa substanssia, onko oppi-isin oppi omaksuttu.

Vartia saa loppukokeen eteensä Löyly-saunakompleksinsa ravintolan nurkkapöydässä.

Lisää »

Jaakko Yli-Juonikas räjäytti suomalaisen äärioikeiston romaaniksi. Veimme hänet Hommaforumille vastaamaan teoistaan.

 

Turku on lintukoto. Punaliiviset esiteinit kansoittavat kadut Nälkäpäivä-lippaat käsissään. Torikauppa käy ja kaupunkilaiset hyppivät keltaisiin busseihin ja niistä ulos kuin mitään ei tapahtuisi tai olisi koskaan tapahtunut.

Mutta nyt tapahtuu. Astelemme kirjailija Jaakko Yli-Juonikkaan kanssa kauppakeskuksessa sijaitsevan baarin taaimmaiseen pöytään ja teemme jotain, mitä emme ole koskaan ennen.

Lisää »

Jos katsomme itse hyvän asian vuoksi totuutta läpi sormien, sallimme sen myös muille, sanoo kertomusten vaaroja tutkiva dosentti Maria Mäkelä.

Mikä tarina ärsytti sinua viimeksi?

Ärsytys ei kohdistu yhteen tiettyyn tarinaan, vaan ilmiöön. Siihen, kun eri tahot kultivoivat kokemuksellista yksilöstooria yli muiden, oli se sitten Hesari, Emma Kari tai Havaintoja parisuhteesta -blogia pitävä Sami Minkkinen.

 

Mistä tämä tarinabuumi on tullut?

Lisää »

Sivut