Beta

Mikko Harma

Kommentoi 0
Teksti: Kuvat: Mikko Harma

Jani Toivola on 30-vuotias näyttelijä ja juontaja, joka haaveilee isyydestä. Mutta hänen haaveensa tiellä on yksi asia: hän on homo.

 

Viime kesänä Jani Toivola lueskeli lehteä ystävänsä asunnossa New Yorkissa. Hän oli viettämässä entisessä kotikaupungissaan kuukauden lomaa, mutta sinä iltana hänen huomionsa vangitsi jokin aivan muu kuin kaupungin hulina.

Lisää »
Kommentoi 0
Teksti: Kuvat: Mikko Harma

Jutta Urpilaisen ensimmäinen vuosi Sdp:n puheenjohtajana on ollut vaisu. Laman pitäisi pelata demarien pussiin, mutta puolue ei saa otetta äänestäjistä. Onko Urpilainen pomona vain pätkätöissä, vai voiko hänestä vielä tulla vahvan puolueen vahva johtaja? 

 

Siivoojan asuun pukeutunut vaalea nainen pyyhkii rätillä ilmaa.

”Minulla on kuulkaa tästä kokemusta”, hän sanoo.

Lisää »

Petri Räisänen on suosittu joogaopettaja, jota fanit ulkomailla seuraavat kuin rocktähteä. Mutta kuinka yhdistää leveä elämä ja henkisyys?

Kuvittele elämä, jossa ei jokaisena päivänä katsota tv:tä vaan tehdään harras, vaativa harjoitus.

Siinä asetutaan istumaan lattialle. Hengitetään syvään. Tehdään sarja erilaisia liikkeitä. Venytään kehoa koetteleviin asentoihin. Kestetään pieni kipu, kun lihakset väsyvät ja jänteet panevat vastaan.

Se tehdään joka ikinen päivä, yleensä varhain aamulla. Satana aamuna. Tuhantena.

Lisää »
Kommentoi 0
Teksti: Kuvat: Mikko Harma

Miss Suomi humalassa! Juontaja polttaa häpykarvansa! Pornotähti esittelee yhdyntäasennot! Heinäkuussa konkurssin tehnyt Moon TV saavutti kulttimaineen räyhäkkäällä asenteellaan. Ohjelmissa saattoi tehdä ja sanoa mitä tahansa. Aina viime syksyyn saakka. Silloin Moon TV ryhtyi siistimään ilmettään: rosoisesta underground-kanavasta yritettiin muokata valtavirran viihdeautomaattia. Miksi profiilinnosto päättyi konkurssiin?

"Täällä on Moon TV:n hautajaiset! Nämä ovat hautajaiset, joissa nussitaan! Tervetuloa!"

Lisää »