Beta

12/2011

ALUKSI

Pääkirjoitus

Lukijoilta

 

TALVI

Kuukausi olennaisilta osin
Imagen ajankohtaisosiossa mm. Rooney Mara, tärpeissä laatuelokuvia ja Téa Obrehtin kirja, uutuuselokuva My Week With Marilyn, Samuli Knuuti ja Nightwish, First Aid Kit -duo, Boardwalk Empire ja HBO:n muut uudet tv-sarjat, Kiasman pop-näyttely, Thaimaa-ekspertti Antti Helinin vinkit Bangkokiin, Tyyli-sarjan viimeinen osa ja paljon muuta...

 

ARTIKKELIT

Imagen Suomi-palkinnot 2011
Armon vuonna 2011 talous heilui ja kansa taisteli. Imagen perinteisen räävittömän vuosikatsauksen Suomi-palkittuina Munamies, Mikael Granlund ja Kike Elomaa!

Muodon vuoksi
Kun Helsinki aloittaa vuotensa designpääkaupunkina, ­projekteista kiistellään, rahat ovat tiukassa ja kiire on hirveä. Mutta ohjelmajohtaja Kaarina Gould pysyy tyynenä.

Lihan ilot
Miten ihmeessä lihalla voi nykyään olla huono maine, sehän on ihmiselämän perusaines, sanoo kirjailija Joonas Konstig. Hän vaihtoi ­vegetaristista onnelliseksi lihansyöjäksi.

Kaikki pelissä
Jokunen vuosi sitten lähes kaikki halusivat pelata pokeria. Muutamalle suomalaiselle veijarille siitä tuli jopa tie tähtiin. Sitten pokerikupla puhkesi.

Suomalaisen miehen blues
Arttu Wiskari soi nyt kaikkialla ja hänen keikkakalenterinsa on täynnä vuodeksi eteenpäin. Samuli Knuuti lähti Mikkeliin kuuntelemaan miestä, jonka menestyksen salaisuus on suomalainen elämänpettymys.

 

MUOTISARJA

Helga-neiti
Paljastavia alusasuja.

 

LOPUKSI

Muotitietoinen
Miten suhtautua ihmisiin, jotka eivät fanita bändejä, joiden paitoja kantavat?

Maailman napa
Anu Partanen moikkasi Occupy Wall Streetin aktivisteja. 

Villi sydän
Riikka Pulkkisen kolumnistivuoro päättyy – lopuksi kultainen sade.

Tähtipölyä
Sarja b-luokan melkein ­unohtuneista tähdistä päättyy. Viimeisenä: Ronald Reagan!

Kommentoi 0

Onko Tuomas Holopainen Lordin isoveli vai rockin Terry Gilliam, miettii Samuli Knuuti.

 

Missä olit, kun kuulit Nightwishin antaneen potkut Tarja Turuselle? Minä olin Helsingin jäähallissa kuuntelemassa väsähtänyttä The Prodigya, kun kännykkäni piippasi taskussa tekstiviestistä. Vaikka en ollut koskaan Nightwishia omaksi ilokseni kuunnellutkaan, hetki oli ikimuistoinen. Sillä hetkellä Nightwish lakkasi olemasta bändi muiden joukossa ja muuttui saippuaoopperaksi, jollaisia niin monet suuret yhtyeet ovat.

Lisää »