Beta

02/2008

MAALISKUU

Antti Asplund, Jamie Bell, Jarno Kettunen, Marianne Kiskola, Stefan Kaegi, Michel Gondry, brittipopin uudet naiset, Stephen Lynch, Kuukauden levy Vampire Weekend, sleeveface-ilmiö, Ruben Stiller, Mariko...


ARTIKKELIT

Joogi
Suomalainen Petri Räisänen on maailmalla nouseva tähti joogaopettajien sarjassa. Mutta miten gurun elämään sopii pörrätä kauniiden naisten kanssa seurapiireissä?

Television kuolema
Tekniset muutokset, pirstoutuvat yleisöt ja netti veivät televisiolta sädekehän. Siitä on tulossa vanhusten media.

Sukukalleudet
T-paitojen uusi, tyylikäs aateli - johon vain harvalla on varaa.

Mallikansalaiset
Venäjällä Vladimir Putinia kannattavilla Nashi-nuorilla on oma vaatetyylinsä. Se yhdistää sanomaa ja seksiä.

Oi Suomi, katso!
Kotimaisen muodin ja designin kiinnostavimmat löydöt juuri nyt.

Näkymättömät
Kansanedustajien avustajia on arveltu eduskunnassa kohutun seksuaalisen häirinnän kohteiksi. Millainen joukko he ovat?

Hanki ja elämä
Hiihto on vajonnut sankarilajista puuhasteluksi ja doping-kisailuksi. Mutta yksi mies vielä rakastaa ­sitä: Imagen Samuli Knuuti.

Mucho macho
Espanjalaisesta rugby-pelaajasta Javier Bardemista tuli Hollywood-näyttelijä, jolla on karismaa vaikka krapulassakin.

LEIKEKIRJA

Cousteau-pipo, nuorten nettikuvat, luksuk­sen alamäki, jämäruoat, kotona ­viimeisteltävät design-tavarat, maan­puolustuskorkeakoulun miesten tyyli...


KOLUMNIT

Taju kankaalla
Kalle Kinnunen ja suuruudenhullut ohjaajat.

Hittimittari
Maritta Kuula lakkasi laulamasta kuin bulimikkodemoni, iloitsee Maria Veitola.

Elävien kirjoissa
Juha Itkosen kamppailu runouden kanssa.

Petikaveri
Heli Roiha vapautui selibaatissa.

Maailman tila
Ajankohtaiset asiat maku- ja arvoasteikolla.

Eräs venäläinen runoilija aprikoi kerran, miksi synnymme kirkkaansinisen taivaan alla mutta kuolemme synkässä metsässä. Samalla tavalla suomalainen murtomaahiihto on taantunut kalevalalaisesta sankarkuudesta eläkeläisten ja maaseudun aikamiespoikien puuhasteluksi. Samuli Knuuti rakastaa murtsikkaa silti. Olosuhteet ovat ihanteelliset, tavallaan: lunta on latupohjalla tarpeeksi, sauvan piikki ei nirhaise maata hangen läpi. Lämpotila on juuri pakkasen puolella, mutta lumi on miinuksella jo parin kolmen asteen verran. Kun sitä koettaa kädellä, se ei tunnu jäiseltä ja vetiseltä.
Lisää »
Petri Räisänen on suosittu joogaopettaja, jota fanit ulkomailla seuraavat kuin rocktähteä. Mutta kuinka yhdistää leveä elämä ja henkisyys?Kuvittele elämä, jossa ei jokaisena päivänä katsota tv:tä vaan tehdään harras, vaativa harjoitus.Siinä asetutaan istumaan lattialle. Hengitetään syvään. Tehdään sarja erilaisia liikkeitä. Venytään kehoa koetteleviin asentoihin. Kestetään pieni kipu, kun lihakset väsyvät ja jänteet panevat vastaan.Se tehdään joka ikinen päivä, yleensä varhain aamulla. Satana aamuna. Tuhantena.Se muuttaa ihmisessä monia asioita.
Lisää »