Beta

Kari Kaipainen

Vain harvat pelifirmat menestyvät, mutta se kuuluu alan luonteeseen. Hittipelin voi tehdä halvallakin, mutta pääsääntöisesti menestykseen vaaditaan miljoonien markkinointipotti. Useimmilla ei ole tarvittavia suhteita ja mahdollisuuksia sellaisen hankkimiseen, kertoo toimittaja ja tietokirjailija Elina Lappalainen.

Lisää »

"Peliala on ainutlaatuinen yhdistelmä sielua ja bisnestä", sanoo toimittaja ja tietokirjailija Elina Lappalainen. Imagen haastattelussa hän kertoo, miksi menestyksiä syntyy juuri pelialalla. Hän ei kuitenkaan usko pelifirmojen pelastavan Suomen taloutta, vaan tuovan enemmänkin kulttuurista arvoa.

 

Lisää »

Pelialalla menestystä nähneet osaajat ovat ottaneet siellä keräämänsä työkalupakin käyttöön myös myös muilla toimialoilla. Kasvuyritysten toimialaskaala on laajentunut muun muassa terveysteknologiaan ja business to business -puolelle, kertoo Slush-tapahtuman toimitusjohtaja Riku Mäkelä.

Lisää »

Laulaja Iisa on ylpeä siitä, että naisartistit ovat osanneet ottaa itselleen jalansijaa musiikkimaailmassa. Hänestä on tärkeää, etteivät ihmiset sukupuolesta riippumatta joudu valitsemaan vanhemmuuden tai uran väliltä. "Paras vanhempi on sellainen, joka saa toteuttaa itseään myös muilla tavoin kuin kotona", Iisa toteaa.

Lisää »

Sivut