Beta

Juuso Westerlund

Sinä pystyt siihen

Niin moni haluaa olla paras versio itsestään ja niin moni joutuu esiintymään töissään, että motivaatiopuhujat saavat puhua täysille saleille. Näin siitä huolimatta, että yhä useammin hyvä show on korvannut sisällön. Työnsä puolesta esiintyvä startup-yrittäjä Sami Kuusela lähti kuuntelemaan ammattipuhujia.

 

Kaikkia meitä hävettää. Jännittääkin. Hotelli Crowne Plazan kokoussalissa istuu aikaisena arkiaamuna 160 unelmoijaa. Suurin osa keski-ikäisiä naisia.

Päivä alkaa yhteisellä viittailulla.

Lisää »

Yhdeksän vuotta sitten Niklas Thesslund tiesi, että pian syntyvä lapsi mullistaisi hänen elämänsä. Mutta millä tavalla, sitä hän ei tiennyt.

 

Sää sairaalan paksujen seinien takana on kirkas ja kylmä. Tammikuinen pakkaspäivä parhaasta päästä, narskuva ja kirkas kuin talvipäivät lapsuudessa.

Lisää »

Suomalaisesta julkishallinnon it-hankkeesta tulee helposti surullinen saaga, jossa vain yksi voi pärjätä.

 

Smolnan valkoiset ovet aukesivat. Juha Sipilä astui sisään. Alexander Stubb ja Timo Soini tulivat perässä.

Aikalailla samalla hetkellä pimeni. Oli 27. toukokuuta. Sipilä, Stubb ja Soini olivat saaneet muutaman viikon työnsä valmiiksi. Heidän piti esitellä strateginen hallitusohjelmansa.

Lisää »

Pohjois-Karjalan Lieksassa kantaväestön ja maahanmuuttajayhteisön välillä on yhä syvä juopa. Puhumattomassa kaupungissa sen tuntee.

Kysymys voisi olla Trivial Pursuitista, ellei olekin. Mikä Fennoskandian kaupunki on kauimpana merestä? Vastaus on Pohjois-Karjalan Lieksa, mutta aivan naapurissa eivät ole muutkaan paikat. Joensuusta on ajettava mäntykankaiden ja soiden halki 80 kilometriä pohjoiseen, ennen kuin Lieksanjoki alittaa maantien. 50 kilometrin päässä on Nurmes, suoraan lännessä Pielisen vastarannalla Juuka. 

Lisää »

Mitä jos asianajaja Heikki Lampela ei olekaan seonnut, vaan ainoastaan aikaansa edellä?

Professori Kari S. Tikan tappajat. 

Moottoripyöräkerho Bandidos MC:n johtaja.

Suojelupoliisin päällikkö Seppo Nevala.

Bodomjärven murhien uhrien omaiset.

Sarjamurhahoitaja Aino Nykopp-Koski.

Heinojen murhien omaiset.

Ja kuvassa oikealla asianajaja Heikki Lampela puvussaan.

Lisää »

Mitä vittua??!! -törkyjulkaisun taustalla oleva Ilja Janitskin uskoo, että muu media on juutalaisten hallussa. Eri mieltä oleville liivijengi Bandidosin entinen jäsen kostaa julkaisemalla näistä ”juttuja”.

 

Barcelonan liike-elämän keskuksessa on tunnettujen nettiyritysten konttoreita. Tuossa on Facebook, tuolla Google. Ne ovat internetin jättiläisiä, joiden käsiin ihmiset antavat henkilökohtaiset tietonsa.

Lisää »

Golfammattilaisen tärkeimpiä 
ominaisuuksia ovat rauhallisuus, keskittymiskyky ja itseluottamus. Ne syntyvät rutiineista. Kisaviikolla Mikko Ilonen tulee aina samaan aikaan kentälle, toistaa aina saman treenin ja syö aamiaiseksi aina saman annoksen.

Ero mestarin ja kakkosen välillä on pieni. ”Erot ovat niin mitättömiä, että kyse on siitä, ovatko asiat tehty kunnolla vai sinnepäin. Tee asiat mahdollisimman hyvin.” 

Lisää »

Teknologia kertoo kauppiaalle, 
missä asiakkaat kulkevat.

Tuomas Wuoti oli ehtinyt työskennellä kokkina ruotsalaisessa Michelintähtiravintolassa, tehdä sekalaisia myyntihommia ja valmistua ammattikorkeakoulusta yrittäjäopinnoista. Opintojensa ohessa hän oli ollut perustamassa startup-hautomo Boost Turkua.

Lisää »

Markkinoiden parasta pilvipalvelua.

UpCloud on alallaan teknisesti parempi ja hinnaltaan edullisempi kuin Amazon Web Services, Google, Microsoft tai IBM:n SoftLayer. Piste. Yrityksen perustaja Joel Pihlajamaa esittää asian kuin siinä ei olisi mitään kummallista. Amazon on maailmalla johtava yritys IaaS-pilvipalvelujen tarjoamisessa. UpCloudin suorituskyky on 19-kertainen Amazon Web Servicesiin verrattuna. Ja sama Amazonin palvelu maksaa kahdeksan kertaa enemmän.

Lisää »

Sivut