Beta

Litografiakisan voittajat

Kerroimme huhtikuun Imagessa jakavamme kolme Sony Music Finlandilta saamaamme Leonard Cohenin litografiaa. Viime viikolla teimme Facebook-sivullemme seuraavan päityksen.

Toimituksella on kolme Leonard Cohenin litografiaa, joille haluamme hyvän kodin. Kerro sinä, mihin ripustaisit kuvan ja miksi. Raatimme palkitsee parhaaksi katsomansa perustelut litografialla (kuvassa) ja Old Ideas -albumilla. Osallistu viimeistään sunnuntaina. Kerromme voittajat ensi maanantaina.

Kommentteja tuli 44 kappaletta, ja litografian olisi voinut lahjoittaa liki yhtä monelle. Toimituksemme päätyi kuitenkin seuraaviin valintoihin, tässä ne perusteluineen.

1) Linnea Töyrylä: Cohenin litografia menisi ehdottomasti uuden kodin yläkerran käytävän seinälle. Siinä se muistuttaisi sopivasti sekä elämän kauneudesta ja katoavaisuudesta, muistuttaisi pesemään hampaat ja rakastamaan.

Perustelumme: Hampaiden pesun ja rakastamisen herkkä yhteys lumosi raadin.

2) Enni Niemelä:"Dear Heather", ripustaisin litografian Turun yliopiston taidehistorian opiskelijoiden ainejärjestö Kuvatus ry:n kulloisenkin vuoden aktiivisimman hallituksen jäsenen kirjoituspöydän päälle in "Various Positions" muistuttamaan taiteen ja herra Cohenin ihanuudesta. Teos vaihtaisi kotia in "The Future" aina seuraavalle aktiiville. Terv. Kuvatus ry:n pj, "I'm Your Man".

Perustelu: Pidimme ajatuksesta, että litografia jatkaa vaellustaan vielä silloinkin, kun itse artisti on maahanpantu. Velvoitamme kuitenkin Kuvatus ry:n toimittamaan Imagen toimitukseen säännöllisesti valokuvan litografian kulloisestakin sijoituspaikasta. (Levyn saat Enni pitää itse.)

3) Kolmas litografia menee henkilölle, jolla oli mielestämme kaikkein paras ripustuspaikka. Hän lähetti vastauksensa toimitukselle privaattiviestinä. Saajaa ja viestin sisältöä ei voi toistaiseksi paljastaa, koska hän aikoo antaa sen eteenpäin lahjaksi. Lupaamme kertoa ne myöhemmin.

Olemme yhteydessä voittajiin lähiaikoina palkintojen toimittamiseksi. Kiitos kaikille osallistujille!

 

16.4.2012 Mikko Numminen