Beta

Image-lehti

Elokuvaohjaaja JP Siili kirjoitti elokuvan syyrilaisesta pakolaistytöstä.

"Kirjoittaessani tiesin, että leffana sen pitäisi olla elokuvateattereissa nyt. Pakko se oli silti tuutata. Leffaa siitä ei siis tule, eikä kirjaakaan", Siili kertoo. 

Tarina kertoo Eurooppaan pyrkivästä 14-vuotiaasta syyrialaistytöstä, joka jumittuu vihreälle oksalle Libyaan työskentelemään pakolaisten salakuljettajille.

Image julkaisee elokuvakäsikirjoituksen sellaisenaan:

 

EXT. SYYRIALAINEN PIKKUKYLÄ – PÄIVÄ

SOTA

Lisää »

Kolumni | Gaspar Noén Loven hardcore-seksi ei provosoi, kirjoittaa Kalle Kinnunen.

Mitä elokuvassa näytetään, kun siinä näytetään seksiä? Yleensä hieman paljasta pintaa ja kiusallisuuden peittämisessä lahjojaan äärirajoille venyttäviä näyttelijöitä. Vanha väite, että seksikohtaukset ovat turhia, koska ne eivät edistä juonta, on usein totta.

Lisää »

Keskustelija. Muusikko Nicole Willis toivoo Suomen muuttuvan avoimemmaksi paikaksi.

Soul-matriarkka Nicole Willis julkaisi lokakuun alussa kolmannen albuminsa The Soul Investigators -yhtyeen kanssa. Happiness in Every Style -levy on ehditty julistaa soul- ja funk-tapaukseksi. Willisin mukaan levy syntyi helpommin kuin aiemmat albumit – ja hyvä niin, koska häntä ei kiinnosta enää tilittää elämästään.

 

Miten haluaisit musiikkisi vaikuttavan ihmisiin?

Lisää »

Suvakilta lipsahtaa

 

Kolumni | Ruben Stiller tuntee syyllisyyttä siitä, että pelkää romanikerjäläisten varastavan lompakkonsa.

 

Yritän olla suvakki, mutta suvaitsevaisuuden suksi lipsuu jatkuvasti ladulta. Muukalaisen kohtaaminen aiheuttaa minulle usein vaivaantuneisuuden tunteen ja stressaa.

Kerron tässä muutaman esimerkin. Suhtautukaa ennakkoluuloihini ja neurooseihini suvaitsevaisesti, niin lupaan kohdella lempeästi teidän ennakkoluulojanne.

Lisää »

Helsingissä joulukuun alussa esiintyvä Margaret Cho on poliittisen ja feministisen stand upin kulttisuuruus.

 

Margaret Cholla on yksinkertainen missio: muuttaa maailmaa yksi vitsi kerrallaan. San Franciscossa siirtolaisperheeseen 1968 syntynyt koomikko kiertää maailmaa uuden The PsyCHO Tourin myötä. Yhdysvalloissa vastaanotto on ollut tyrmäävää.

Lisää »

Sivut