Beta

Image-lehti

Kommentoi 0
Teksti:

Image-akatemian kirjoittajakoulutus 25.2.2015 on myyty loppuun. Kevään aikana on luvassa vielä uusia koulutuksia. Palaamme asiaan.
Paremmaksi kirjoittajaksi

Image-akatemian kirjoittajakoulutus tarjoaa täsmäpaketin niille, jotka haluavat paremmiksi kirjoittajiksi. Oli kyse blogitekstistä, lehtijutusta, asiantuntijakolumnista tai muusta tekstistä, koulutus antaa työkaluja tulla taitavammaksi kirjoittajaksi.

Lisää »

Vuonna 2003 Imagen toimitus sai tiedon, että Alexander Stubbista leivotaan Suomen presidenttiä. Kuka oli tämä komission puheenjohtajan tuntematon, suomalainen poliittinen neuvonantaja, jolle povattiin uraa Suomen politiikassa?

Kaarina Hazardin kirjoittama juttu Stubbista, Alex kävi täällä (6/2003), oli Imagenkin mittapuilla yllättävä. Juttu alkaa: EU-asiantuntija, tohtori Alexander Stubb. Nököhampainen nuorukainen, muistuttaa ilahtunutta oravaa. Tuttu Hesarin kolumnien kuvista. Ei muusta.

Lisää »

Parhaiten palkatut pörssiyhtiöiden johtajat suoriutuvat huonoiten.

Juupas eipäs -keskustelu pörssiyhtiöiden johdon palkkioista käynnistyy tasaisin väliajoin. Jostain syystä keskusteluissa vedotaan harvoin tutkimuksiin. Yritysmaailman perusoletus kuuluu, että yrityksen johto kannattaa sitouttaa runsailla optioilla. Kun johdolla on omat rahat kiinni yrityksen tuloksessa ja osakekurssissa, se tekee parhaansa saadakseen aikaan hyvän tuloksen.

Lisää »

Alexander Stubb oli niin tahraton, että hänet oli loattava.

Suomi tarvitsee syyllisiä. On saatava kasvot talouden monimutkaisille ongelmille, on keksittävä joku, jolla menee liian hyvin.

Onneksi meillä on Alexander Stubb. Alex on hymyillyt liikaa ja twiittailee väärin. Alex puhuu joko liian nopeasti tai liian hitaasti, Alex ottaa shortseissa liian rennosti ja kuntoilee liikaa. Alex on pinnallinen ja epäsuomalainen: Alex ei tajua, että tässä maassa harmaa masennus ja känninen ahdistus ovat merkkejä syvällisestä elämäntunnosta.

Lisää »

Sivut