Beta

Image-lehti

Kommentoi 0
Teksti:

Image-akatemian kirjoittajakoulutus 25.2.2015 on myyty loppuun. Kevään aikana on luvassa vielä uusia koulutuksia. Palaamme asiaan.
Paremmaksi kirjoittajaksi

Image-akatemian kirjoittajakoulutus tarjoaa täsmäpaketin niille, jotka haluavat paremmiksi kirjoittajiksi. Oli kyse blogitekstistä, lehtijutusta, asiantuntijakolumnista tai muusta tekstistä, koulutus antaa työkaluja tulla taitavammaksi kirjoittajaksi.

Lisää »

Kolumni | Imagen uusi kolumnisti Laura Friman iloitsee samettiäänisen ja julkean iskelmäprinssi Ville Leinosen paluusta.

"’Joskus turhautti, kun jokainen kiinnostava mimmi oli rakastunut Ville Leinoseen – tai siltä se ainakin tuntui. Vaikea siinä yrittää jotenkin päteä, kun toinen laulaa samettisella äänellä pikkusiskosta ja että ’sano, että rakastat mua,  sano, että pidät musta huolen’ ja katsoo nuoria naisia suoraan silmiin."

Lisää »

Parhaiten palkatut pörssiyhtiöiden johtajat suoriutuvat huonoiten.

Juupas eipäs -keskustelu pörssiyhtiöiden johdon palkkioista käynnistyy tasaisin väliajoin. Jostain syystä keskusteluissa vedotaan harvoin tutkimuksiin. Yritysmaailman perusoletus kuuluu, että yrityksen johto kannattaa sitouttaa runsailla optioilla. Kun johdolla on omat rahat kiinni yrityksen tuloksessa ja osakekurssissa, se tekee parhaansa saadakseen aikaan hyvän tuloksen.

Lisää »

Sivut