Beta

Image-lehti

Imagen kirjoittajakoulu: Toimittajan työkalupakki

Imagen suosittu kirjoittajakoulutus saa jatkoa 21.5. 2015. Koulutus on räätälöity tällä kertaa toimittajille, jotka haluavat kehittyä ammatissaan. Tarjolla on muun muassa vinkkejä kirjoittamiseen, niksejä reportaasikeikoille sekä haastatteluihin ja tutkivan journalismin keinoja. Toki koulutus sopii myös muille kuin toimittajille!

 

13.00 Kolme kysymystä journalismista

Avaussanat, päätoimittaja Heikki Valkama, Image.

13.10 Tutkivan journalismin työkalut

Lisää »

On asioita, joissa lehmillä on Suomessa paremmat olot kuin ihmisillä. EU-direktiivit määrittävät, montako päivää vuodessa karjan on saatava viettää ulkona. Vanhuksille ei vastaavaa oikeutta ole määritelty.

Tämän lehden kansijuttu (s. 32) kertoo vanhustenhuollon nykytilasta. Juttu kertoo myös silmänkääntötempusta, jonka Jyrki Kataisen hallitus teki luomalla vanhuspalvelulain, jonka vaikutukset se romutti saman tien. Vanhuspalvelulaki astui voimaan vuoden 2013 heinäkuussa. Sen merkittävin tehtävä oli palauttaa arvokas vanhuus.

Lisää »
Kommentoi 5
Teksti: Kuvat: Aapo Huhta

Talouslama ja nettikauppa ovat ajaneet perinteisen kaupan kriisiin. Juha Itkonen lähti Hämeenlinnaan kaupoille.

Rakennus on paikallaan, siinä missä se on ollut nyt 25 vuotta. Moottoritien itäpuolella, kaupungin sisäänajorampin kupeessa – huomattava osa suomalaisista on luultavasti jossain elämänsä vaiheessa ajanut sen ohi sitä millään tavoin edes rekisteröimättä.

Lisää »

Sivut