Beta

Image-lehti

Kommentoi 0
Teksti:

Imagen suosittu kirjoittajakoulutus saa taas jatkoa 25.8. Tällä kertaa järjestämme yhdessä Mondo-lehden kanssa matkakirjoittajakurssin. Hankit liput heti!

 

13.00 Kirjoittajan matkaeväät

Avaussanat, Heikki Valkama, päätoimittaja, Image

 

13.10 Hyvää ei synny ilman taustatöitä

Maailmalla kuvatuista ohjelmistaan tunnettu Arman Alizad kertoo taustatyön merkityksestä hyvän ohjelman tekemisessä

 

13.50 Näin kirjoitat hyvän matkajutun

Lisää »

Siinä missä miesnäyttelijöille riittää rooleja iästä riippumatta, ovat Tommi Korpelan vastanäyttelijät häntä usein viisitoista vuotta nuorempia. Korpela uskoo, että tarinat aikuisista naisista kiinnostaisivat yleisöä, vaikka rahoittajat ovatkin eri mieltä. Niitä rooleja pitäisi vain kirjoittaa.

Lisää »

Kuinka saada aika kulumaan, kun on pitkään paikassa, josta ei pääse pois? Tietysti laulamalla voimaballadeja. Näyttelijä Tommi Korpela kertoo Napamiehet-ohjelman kuvauksista, joissa matkattiin kahdesti Atlantin yli kahdeksan viikon aikana. "Meri voi olla kaunis, mutta se on myös hirvittävän ahdistava", Korpela miettii.

 

Lisää »

Vielä kymmenen vuotta sitten Antti Kauppinen sai suudella poikaystäväänsä Nevskillä rauhassa. Nyt venäläisissä sateenkaariperheissä pelätään, että valtio vie heidän lapsensa.

 

Pienessä pietarilaisessa transsukupuolisten suosimassa baarissa aika on pysähtynyt vuosikymmeniä sitten. Ikkunat on peitetty valkoisilla pitsiverhoilla, ja pöytiä peittävät nukkaantuneet satiinipöytäliinat. Tarjoilija johdattaa minut ja ystäväni nurkkapöytään ja tuo meille makeaa sovjetskoje shampanskojea, venäläistä samppanjaa.

Lisää »

Sivut