Beta

Image-lehti

Vuosi 2022. Suomen kolmen vuoden takaisissa eduskuntavaaleissa vanhoille puolueille jäi vain rippeet niiden loiston aikojen kannatuksesta. Perussuomalaisetkin joutuivat katsomaan sivusta, kun sen ohi vaalivoittoon nousi puolueen sisällä ja liepeillä kasvanut jyrkän kansallismielinen Tosisuomalaiset. Unkarin paikan uutisissa otti Suomi, jossa epävarmuus, pelko ja katkeruus olivat nousseet poliittiseksi käyttövoimaksi. Vähittäistä lipumista kohti totalitarismia oli vaikea huomata, mutta yleistyneet mielenosoitukset olivat yksi merkki muutoksesta.

Lisää »

Elokuvaohjaaja JP Siili kirjoitti elokuvan syyrilaisesta pakolaistytöstä.

"Kirjoittaessani tiesin, että leffana sen pitäisi olla elokuvateattereissa nyt. Pakko se oli silti tuutata. Leffaa siitä ei siis tule, eikä kirjaakaan", Siili kertoo. 

Tarina kertoo Eurooppaan pyrkivästä 14-vuotiaasta syyrialaistytöstä, joka jumittuu vihreälle oksalle Libyaan työskentelemään pakolaisten salakuljettajille.

Image julkaisee elokuvakäsikirjoituksen sellaisenaan:

 

EXT. SYYRIALAINEN PIKKUKYLÄ – PÄIVÄ

SOTA

Lisää »

Kolumni | Gaspar Noén Loven hardcore-seksi ei provosoi, kirjoittaa Kalle Kinnunen.

Mitä elokuvassa näytetään, kun siinä näytetään seksiä? Yleensä hieman paljasta pintaa ja kiusallisuuden peittämisessä lahjojaan äärirajoille venyttäviä näyttelijöitä. Vanha väite, että seksikohtaukset ovat turhia, koska ne eivät edistä juonta, on usein totta.

Lisää »

Keskustelija. Muusikko Nicole Willis toivoo Suomen muuttuvan avoimemmaksi paikaksi.

Soul-matriarkka Nicole Willis julkaisi lokakuun alussa kolmannen albuminsa The Soul Investigators -yhtyeen kanssa. Happiness in Every Style -levy on ehditty julistaa soul- ja funk-tapaukseksi. Willisin mukaan levy syntyi helpommin kuin aiemmat albumit – ja hyvä niin, koska häntä ei kiinnosta enää tilittää elämästään.

 

Miten haluaisit musiikkisi vaikuttavan ihmisiin?

Lisää »

Sivut