Beta

Image-lehti

Imagen Sankarit 2015 -seminaari tarjoaa hengästyttävän hienon joukon puhujia ja esikuvia.

Seminaarin teemana on uudet kansallissankarit. Puhujiksi olemme kutsuneet joukon vaikuttajia, innostajia ja oman alansa uudistajia.

Tule kuulemaan inspiroivia puhujia kevään kiinnostavimpaan tapahtumaan.

Seminaari järjestetään 26.3. Bio Rexissä Helsingin Lasipalatsissa.
 

Alustava ohjelma:

13.00 Uudet kansallissankarit ja sananvapaus

päätoimittaja Heikki Valkama, Image

Lisää »
Kommentoi 0
Teksti:

Image-akatemian kirjoittajakoulutus 25.2.2015 on myyty loppuun. Kevään aikana on luvassa vielä uusia koulutuksia. Palaamme asiaan.
Paremmaksi kirjoittajaksi

Image-akatemian kirjoittajakoulutus tarjoaa täsmäpaketin niille, jotka haluavat paremmiksi kirjoittajiksi. Oli kyse blogitekstistä, lehtijutusta, asiantuntijakolumnista tai muusta tekstistä, koulutus antaa työkaluja tulla taitavammaksi kirjoittajaksi.

Lisää »

Milloin tavallisista asioista tuli niin suosittuja? Tämän numeron artikkeli tubettajista kertoo uusista nuorisotähdistä, jotka nousevat maineeseen – niin, tekemällä mitä? Tubettajat ovat tähtiä, mutta päinvastaisesta syystä kuin popparit, toimittaja Iida Sofia Hirvonen kirjoittaa. He eivät ole tehneet levyjä tai esiintyneet elokuvissa vaan ovat näyttäneet katsojilleen sen, mitä poptähdet tarkimmin varjelevat. Arkielämänsä.

Lisää »

Imagen kirjoittajakoulutus

Kirjoittaminen digikanavissa

Mitä blogien kirjoittamisessa pitää ottaa huomioon? Miten syntyvät vetävät nettiotsikot? Onko hyvä teksti verkossa eri kuin perinteisissä välineissä? Imagen kirjoittajakoulutus keskittyy digitaalisen maailman kirjoittamiseen. 23.4.2015.

 

13.00 Avauspuheenvuoro: Lady Gaga ei tarvitse lehdistötiedotteita

Twitterin opetuksia kirjoittajille, Heikki Valkama, päätoimittaja, Image

13.20 Kymmenen ohjetta bloggaajalle

Lisää »

Muotitalot luottavat siihen, että kuolevaiset haluavat 
pukeutua julkkisten suunnittelemiin vaatteisiin.

 

Muotia ja sirkushuveja

Supersuunnittelijat. Kaikki alkoi kymmenen vuotta sitten. 12.11.2004 ihmiset ryysivät H&M:n ovien takana valmiina ottamaan kyynärpäät käyttöönsä. Ruotsalainen vaatejätti ja Karl Lagerfeld olivat tehneet yhteistyömalliston, jotta tavalliset tallaajat saisivat huippumuotia halvalla.   

Mallisto myytiin hetkessä loppuun.

Lisää »

Kirjailija Taina Latvala tutustui Madonnaan neljävuotiaana. Poptähti ohjasi pikkukaupungin tytön kasvua naiseksi merten takaa. Sitten Madonnasta tuli kylmä narttu ja heillä meni bänks. Uusi levy antaa kuitenkin toivoa ystävyyden jatkumisesta.

 

Tämä on Madonna-fanien paratiisi. Valtavalla aukiolla peltojen keskellä on iso, musta lava ja telttoja, joissa myydään Confessions Tour 2006 -paitoja ja helkkyviä Madonna-rannerenkaita.

Lisää »

Sivut