Beta

Image-lehti

Imagen Sankarit 2015 -seminaari tarjoaa hengästyttävän hienon joukon puhujia ja esikuvia.

Seminaarin teemana on uudet kansallissankarit. Puhujiksi olemme kutsuneet joukon vaikuttajia, innostajia ja oman alansa uudistajia.

Tule kuulemaan inspiroivia puhujia kevään kiinnostavimpaan tapahtumaan.

Seminaari järjestetään 26.3. Bio Rexissä Helsingin Lasipalatsissa.
 

Alustava ohjelma:

13.00 Uudet kansallissankarit ja sananvapaus

päätoimittaja Heikki Valkama, Image

Lisää »
Kommentoi 0
Teksti:

Image-akatemian kirjoittajakoulutus 25.2.2015 on myyty loppuun. Kevään aikana on luvassa vielä uusia koulutuksia. Palaamme asiaan.
Paremmaksi kirjoittajaksi

Image-akatemian kirjoittajakoulutus tarjoaa täsmäpaketin niille, jotka haluavat paremmiksi kirjoittajiksi. Oli kyse blogitekstistä, lehtijutusta, asiantuntijakolumnista tai muusta tekstistä, koulutus antaa työkaluja tulla taitavammaksi kirjoittajaksi.

Lisää »

Syväkurkku käy läpi hallituksen tilinpäätöstä, pisararataa ja ennakoi Borgin-Vartiaisen raporttia

 

Alexander Stubbin pätkähallituksen suurimmaksi ansioksi näyttää muodostuvan omien hankkeidensa tuhoaminen.

Satasivuisesta hallitusohjelmasta on kätevästi onnistuttu karsimaan puolet pois viimeisen puolen vuoden aikana. Tehokkuus on ollut ilmiömäistä. Rahankeräyslain ampuivat alas demarit, metropolihallinnon kokoomus, kuntauudistuksen demarit, pisararadan kokoomus ja perhepaketin demarit.

Lisää »

Teatterintekijä Milja Sarkola on turhautunut  miesten maailman miehisiin tarinoihin.

Palkittu Perheenjäsen-näytelmä nosti näytelmäkirjailija-ohjaaja Milja Sarkolan teatterimaailman keskiöön vuonna 2011. Homoseksuaalina ja naisena kokemus marginaalissa olemisesta on silti hänelle edelleen tuttu. Uudella Jotain toista – henkilökohtaisen halun näyttämö -teoksellaan hän haluaa puhua halusta.

Koetko, että Perheenjäsenen menestyksen jälkeen sinulla on enemmän paineita?

Lisää »

Kolumni | Imagen uusi kolumnisti Laura Friman iloitsee samettiäänisen ja julkean iskelmäprinssi Ville Leinosen paluusta.

"’Joskus turhautti, kun jokainen kiinnostava mimmi oli rakastunut Ville Leinoseen – tai siltä se ainakin tuntui. Vaikea siinä yrittää jotenkin päteä, kun toinen laulaa samettisella äänellä pikkusiskosta ja että ’sano, että rakastat mua,  sano, että pidät musta huolen’ ja katsoo nuoria naisia suoraan silmiin."

Lisää »

Sivut