Beta

Image-lehti

Kommentoi 0
Teksti:

Image-akatemian kirjoittajakoulutus 25.2.2015 on myyty loppuun. Kevään aikana on luvassa vielä uusia koulutuksia. Palaamme asiaan.
Paremmaksi kirjoittajaksi

Image-akatemian kirjoittajakoulutus tarjoaa täsmäpaketin niille, jotka haluavat paremmiksi kirjoittajiksi. Oli kyse blogitekstistä, lehtijutusta, asiantuntijakolumnista tai muusta tekstistä, koulutus antaa työkaluja tulla taitavammaksi kirjoittajaksi.

Lisää »

Alexander Stubb oli niin tahraton, että hänet oli loattava.

Suomi tarvitsee syyllisiä. On saatava kasvot talouden monimutkaisille ongelmille, on keksittävä joku, jolla menee liian hyvin.

Onneksi meillä on Alexander Stubb. Alex on hymyillyt liikaa ja twiittailee väärin. Alex puhuu joko liian nopeasti tai liian hitaasti, Alex ottaa shortseissa liian rennosti ja kuntoilee liikaa. Alex on pinnallinen ja epäsuomalainen: Alex ei tajua, että tässä maassa harmaa masennus ja känninen ahdistus ovat merkkejä syvällisestä elämäntunnosta.

Lisää »

Avaaja. Aalto-yliopiston rehtorin mukaan yliopistojen pitäisi 
keskittyä tutkimuksessa 
vahvuuksiinsa ja karsia loput.

 

Suomen tieteen taso on vuodesta 2000 lähtien laskenut ja on edelleen laskusuunnassa”, Aalto-yliopiston rehtori Tuula Teeri sanoo. Pitkän akateemisen uran ulkomailla tehneen Teerin mielestä mitään yksittäistä syytä romahdukseen ei voi osoittaa. Suomi on pudonnut kelkasta, ja muut maat ovat menneet kilpailussa ohi.

Lisää »

Sivut