Beta

Image-lehti

Miksi rokottteet pitää pistää piikillä? Tämä tuli mieleen, kun nelivuotias lapsi halusi kieltäytyä lääkärikäynnistä, koska pelkäsi, että taas tulee rokotuspiikki. Moni aikuinenkin kammoaa rokotuksia.

”Piikillä antaminen on perinteinen ja varma tapa. Se on tehokas tapa immuunivasteen aikaansaamiseksi”, professori Timo Vesikari Tampereen yliopiston Rokotetutkimuskeskuksesta sanoo.

Lisää »

Hupparia käytännöllisempää vaatetta saa hakea, kirjoittaa Tuomas Sorjamaa.

Huppari on tehnyt vankan paluun. Se näkyy catwalkeilla kaikissa mahdollisissa muodoissa, niin Louis Vuittonin nahkaisena kuin Brunello Cucinellin kašmirvillaisena versiona. Toisaalta American Giant, joka valmistaa jämäköitä puuvillaisia perushuppareita sellaisena kuin ne joskus kauan sitten olivat, on hukkua tilauksiin.

Lisää »

Ari Tulla, BetterDoctor

Nokian pelikehittäjätiimissä Yhdysvaltoihin muuttanut Ari Tulla sai perheen terveysongelmien myötä kokea kantapään kautta, kuinka hankalaa Amerikassa oli löytää lääkäriä. Nyt hänen kehittämänsä BetterDoctor-verkkosivusto ja -sovellus etsivät parhaan mahdollisen lääkärin. Viime vuonna käyttäjiä oli 10 miljoonaa.

 

Joel Roos, One Nordic

Lisää »

Teknologia kertoo kauppiaalle, 
missä asiakkaat kulkevat.

Tuomas Wuoti oli ehtinyt työskennellä kokkina ruotsalaisessa Michelintähtiravintolassa, tehdä sekalaisia myyntihommia ja valmistua ammattikorkeakoulusta yrittäjäopinnoista. Opintojensa ohessa hän oli ollut perustamassa startup-hautomo Boost Turkua.

Lisää »

Sivut