Beta

Image-lehti

Suuri railo menee nyt arvoliberaalien ja konservatiivien välillä, ei oikeiston ja vasemmiston. Tasa-arvoisen avioliittolain käsittely toi sen ilmi. Politiikassa kiistellään yhä useammin asioista, joissa vastakkain ovat vapaamieliset ja konservatiivit.

Puolueista selkeimmin arvoliberaaleja ovat vihreät ja rkp. Konservatiiveja taas ovat kristilliset ja perussuomalaiset. Muissa puolueissa jakaudutaan myös puolueiden sisällä: kokoomuksen arvoliberaalit ja vasemmiston vapaamieliset painoivat samaa nappia avioliittolakiäänestyksessä.

Lisää »

Toisten mielestä ABC-myymälät tappavat läheltään kaiken, toisten mukaan ne piristävät pikkukuntia. Image lähti ABC-kierrokselle läpi Suomen. Matkalle sattui nyhtöpossua, rekkakuskeja ja Teuvo Hakkarainen.

 

Keltainen toteemi on yllättävän pieni. Jopa niin lyhyenläntä, että oikeastaan se on kuin jättikokoinen liikennepoliisi näyttämässä pysähtymiskäskyä kuutostien laidassa.

Lisää »

Kirja | Minäminäminä! Girls-käsikirjoittaja Lena Dunhamia pidetään sukupolvensa äänenä. Nyt Dunham julkaisi kirjan, jossa hän kertoo 300 sivua itsestään feministiseksi selfhelpiksi verhottuna. Kokosimme kirjasta Lenan neuvoja. Kirjan on suomentanut Lotta Sonninen, Sellainen tyttö (Otava).

Mikä on tärkeintä opiskelemisessa? ”Vaikka opiskelu sinänsä oli minulle vaikeaa, yliopistossa oli silti mahtavaa: tuhansia tunteja käytettävänä pelkkään oman itsen vaalimiseen.”

Lisää »
Keskustelija. Kiinnittäkää aikakoneenne turvavyöt, Aino Venna 
on täällä taas. Helsinkiläismuusikon toinen levy 
Tin Roof jatkaa Marlene-levyn epäajanmukaisella linjalla.
 
Aino Venna on ollut kahden vuoden ajan yksi kotimaisen musiikin mielenkiintoisimmista tulokkaista. Vennan esikoislevyllään Marlene esittelemä yhdistelmä keinahtelevaa ranskalaista chansonia ja vanhaa jazzia kuuluu myös uudella levyllä Tin Roof.
Lisää »
Kirja Kommentoi 0
Teksti: Kuvat: Janne Iivonen

Mitä jos löytyisi ihmelääke, joka tekisi kaikkea tätä: Lisäisi älykkyyttä. Vähentäisi stressiä hidastamalla sykettä ja poistamalla lihasjännitystä. Lisäisi aivojen verenkiertoa ja parantaisi aivojen toimintaa sekä muistia. Parantaisi kommunikointikykyä ja sanavarastoa. Lisäisi keskittymiskykyä. Auttaisi hahmottamaan kokonaisuuksia. Veisi transsia muistuttavaan tilaan. Lisäisi empatiaa. Auttaisi ihmisiä lukemaan toisten ajatuksia: parantaisi lasten kykyä ymmärtää toisten aikeita ja sitä, mitä he ajattelevat. Lisäisi tietoa maailmasta.

Lisää »

Sivut