Beta

Ilkka Karisto

Kittilässä pitää hoviaan yrittäjä Päivikki Palosaari, joka omistaa muun muassa Hullu Poro -hotellin, 17 ravintolaa, huoltoaseman sekä 800-neliöisen villan, jonka olohuoneen sohvalla on 41 sohvatyynyä.

 

Yrittäjäneuvos Päivikki Palosaaren ja hänen aviomiehensä Mika Latvan kotitalon, yli 800-neliöisen Blueberry Villan, ulko-oven yläpuolella on kyltti, jossa lukee: Liettuan kunniakonsulaatti.

Lisää »

Ilta-Sanomien päätoimittaja Ulla Appelsin on suuri isänmaan ystävä, joka ei siedä punavihreitä maailmanparantajia. Hän ei peittele näkemyksiään sen enempää kirjoituksissaan kuin toimituksen käytävillä, missä osa alaisista pelkää häntä.

 

Helmikuussa 2013 perussuomalaisten verkkolehti Suomen Uutiset julkaisi uutisen, jonka otsikosta kokenutkin iltapäivälehden tekijä olisi voinut ylpeillä.

”Täysi sota Sanomissa”, Suomen Uutiset julisti.

Lisää »

Kansanedustaja Timo Harakka matkusti nuoruutensa Äänekoskelle juhlimaan ystävänsä Repen 60-vuotissyntymäpäivää. Matkan aikana hän sai kertoa, pyrkiikö hän todella demarien puheenjohtajaksi ja Suomen seuraavaksi pääministeriksi.

 

Timo Harakka nousee junaan Tampereella. Hän asettelee hattuhyllylle salkkunsa ja suurehkon paperikassin, jonka suuaukosta törröttää Fiskarsin vesurin oranssi varsi. Vesuri on 60-vuotislahja Repelle, eräälle Harakan ystävälle.

Lisää »
Kommentoi 0
Teksti:

Mäkihyppy on osa suomalaisten kansallista alitajuntaa, halusimme tai emme. Se on laji, joka antanut meille Matti Nykäsen, Mynthon-haalarit ja Garmisch-Partenkirchenin uudenvuoden kilpailun. Ilkka Karisto lähti Keski-Euroopan mäkiviikolle etsimään totuutta lajista, joka oli hänelle lapsena intohimo. Se osoittautui karmeaksi.

 

”Heeeeyyy-he-hey-baby! UH! AH! I wanna knoo-oow... if you'll be my girl!”

Lisää »

Tämä ei ole murrerunoilija Heli Laaksosen henkilöhaastattelu. Ei, niitä on luettu jo tarpeeksi. Tämä on oikeudenkäynti, jossa runoilija asetetaan syytteeseen kolmesta rikoksesta.

Minulla on ongelma, vakava ongelma.

Olen kuullut, että joskus helpottaa, jos ongelmalle - vaikkapa vakavalle sairaudelle tai asialle, josta on vaikea puhua - antaa nimen. Silloin ongelmasta tulee vähemmän uhkaava ja siihen voi suhtautua etäisemmin, jopa humoristisesti.

Lisää »
Kommentoi 1
Teksti: Kuvat: Aki Roukala

Suomessa laskut maksetaan nopeammin kuin missään muussa Euroopan maassa. Silti yhä useampi suomalainen ajautuu perintätoimistojen asiakkaaksi. Miksi?

Suu on Isa-Tuuli Tuomisen tärkein työkalu. 31-vuotias Tuominen työskentelee perintätoimisto Lindorffissa jälkiperinnän ratkaisuryhmässä, mikä tarkoittaa suomeksi sitä, että Tuominen soittaa ihmisille ja yrittää saada nämä maksamaan velkansa.

Lisää »
Kommentoi 0
Teksti: Kuvat: Mikko Harma

Miss Suomi humalassa! Juontaja polttaa häpykarvansa! Pornotähti esittelee yhdyntäasennot! Heinäkuussa konkurssin tehnyt Moon TV saavutti kulttimaineen räyhäkkäällä asenteellaan. Ohjelmissa saattoi tehdä ja sanoa mitä tahansa. Aina viime syksyyn saakka. Silloin Moon TV ryhtyi siistimään ilmettään: rosoisesta underground-kanavasta yritettiin muokata valtavirran viihdeautomaattia. Miksi profiilinnosto päättyi konkurssiin?

"Täällä on Moon TV:n hautajaiset! Nämä ovat hautajaiset, joissa nussitaan! Tervetuloa!"

Lisää »