Beta

Artikkeli

Image tarjoaa parasta suomalaista aikakauslehtijournalismia pitkässä ja lyhyessä muodossa.

Suomeen saapui 20 vuotta sitten ruotsalainen perheyritys. Sen jälkeen pukeutuminen  ei ole ollut enää entisensä. 

 

Ensi näkemältä Suomi ei ole mikään vaatekaupan luvattu maa”, huomauttaa uutistoimittaja. Talvinen katuvilinä vyöryy katsojaa vastaan: toppatakkeja, kulmakarvoille vedettyjä villapipoja ja mustia jykeviä talvikenkiä tarpomassa Helsingin lumetonta Aleksanterinkatua.

”Meikäläinen vaatekaappi kenkineen päivineen on noin 15 000 markan arvoinen ja sitä uusitaan keskimäärin 170:llä kuussa”, jatkuu selostus.

Lisää »

Totuudenjälkeistä aikaa ei ole. Parempi termi olisi
luottamuksenjälkeinen aika, sanoo tutkija Johanna Vuorelma.

Sinun ja dosentti Paul-Erik Korvelan kirjassa Puhun niin totta kuin osaan – Politiikka faktojen jälkeen (Docendo) poliitikot vedättävät ja valemedia valehtelee. Miten niin emme elä lopun aikoja?

Lisää »

Antero Vartia joutui Imagen suureen Osmo Soininvaara -loppukokeeseen

 

Joulukuun Imagen kansijuttu on kansanedustaja Antero Vartian haastattelu. Vartia tunnustaa haastattelussa lähteneensä politiikkaan Osmo Soininvaaran Vihreä politiikka -kirjan innoittamana ja pitäneensä Soininvaaran blogia kotisivunaan vuosien ajan.

Image testasi, miten opit ovat menneet perille. Onko Vartian silmittömän mukavuuden takana aitoa substanssia, onko oppi-isin oppi omaksuttu.

Vartia saa loppukokeen eteensä Löyly-saunakompleksinsa ravintolan nurkkapöydässä.

Lisää »

Mistä puhumme, kun puhumme Norjasta? Öljystä ehkä, kadehdittavista rikkauksista. Epäilyttävän menestyvistä hiihtäjistä. Lohiviljelmistä, tunturimaisemista. Tai sitten, minun tapauksessani, kirjallisuudesta.

Olen kehunut tämän lehden kirjakolumneissani niin monta norjalaista kirjailijaa, että odottelen suurlähetystöstä jo vähitellen jonkinlaista vienninedistämismitalia. Lopulta päätoimittajakin kiinnitti asiaan huomiota ja ilmoitti lähettävänsä minut paikan päälle tekemään juttua norjalaisen kirjallisuuden erinomaisuudesta.

Lisää »

Sivut