Beta

Artikkeli

Image tarjoaa parasta suomalaista aikakauslehtijournalismia pitkässä ja lyhyessä muodossa.

Sarjayrittäjä, keksijä Janne Käpylehdolle työ on myös harrastus. Kunhan hän saa peräkärry­aurinkovoimalansa valmiiksi, hän aikoo kehittää sähköjohdotonta konserttia.

Tarjoa faktoja. ”Työskentelen aurinko­sähkön parissa, ja Suomessa sen toimivuutta kyseenalaistetaan usein, koska Suomessa on talvi ja pimeää. Samat kysymykset toistuvat loputtomiin, joten vaikkapa taloyhtiöille olen tehnyt kartoituksia, joissa on valmiit vastaukset tyypillisiin kysymyksiin sekä taloudelliset laskelmat.”

Lisää »

Se, jolla on vaatteissaan taskut, on rento ja itsevarma.

Tyypillinen sananvaihto juhlissa kuuluu nyt näin:”Ihana mekko, näytät upealta!”

”Kiitos! Ja arvaa mitä, tässä 
on taskutkin!”Mekoissa on meneillään taskumuoti. 
Jopa juhlamekoissa on sivusaumassa 
pikkuiset kädensijat.

Se näyttää ilahduttavan juhlijoita melkein enemmän kuin mekon saamat kehut. He työntävät molemmat kädet syvälle taskuihin ja nostavat mekkoa kauemmas vartalosta. Ele on rento ja vapautunut. Kuten on nainen, jolla on taskut.

Lisää »

Ilta-Sanomien päätoimittaja Ulla Appelsin on suuri isänmaan ystävä, joka ei siedä punavihreitä maailmanparantajia. Hän ei peittele näkemyksiään sen enempää kirjoituksissaan kuin toimituksen käytävillä, missä osa alaisista pelkää häntä.

 

Helmikuussa 2013 perussuomalaisten verkkolehti Suomen Uutiset julkaisi uutisen, jonka otsikosta kokenutkin iltapäivälehden tekijä olisi voinut ylpeillä.

”Täysi sota Sanomissa”, Suomen Uutiset julisti.

Lisää »

Ennen Joni Purmonen ajoi eläinten oikeuksia iskemällä turkistarhoille. Nykyään hän edistää veganismia voimailemalla Berliinissä.

Vaaleanpunaiseen gorilla-asuun pukeutunut nainen rupattelee makasiinirakennuksen pihalla miehen kanssa, jonka selkään on kiinnitetty liilat perhosensiivet. Grillivartaissa käryää tofua, paprikaa ja herkkusieniä.

Lisää »

Sivut