Beta

Artikkeli

Image tarjoaa parasta suomalaista aikakauslehtijournalismia pitkässä ja lyhyessä muodossa.

Jokainen tuottaja Tero Kaukomaan elokuva on jossain vaiheessa vaikuttanut menestykseltä. Niin myös Iron Sky -trilogia.

 

Edustusasunto sijaitsee Cannesin keskustassa, keskeisellä paikalla Carlton-hotellin takana. Elokuvafestivaalin ajaksi se on nimetty Iron Sky Loungeksi. Yli 150 neliön asunnossa järjestetään tapaamisia ja kestitään elokuva-alan ammattilaisia.

Lisää »

Lisa Bjurwald on ruotsalainen toimittaja ja kirjailija, joka ei kaihda rooliaan äärioikeiston vastaisena suorasuuna. Nyt hän kertoo, keiden kanssa on keskusteltava ja keiden ei.

 

Alppien huippuja peittävä lumi kimmeltää loppukesän aamuauringossa. Ruotsalainen toimittaja Lisa Bjurwald, tulkki ja satakunta kanssamatkustajaa näkevät lumihuiput höyrylaivalta, joka kuljettaa heitä Vierwaldstätter-järvellä keskellä Sveitsiä.

Lisää »

Jos katsomme itse hyvän asian vuoksi totuutta läpi sormien, sallimme sen myös muille, sanoo kertomusten vaaroja tutkiva dosentti Maria Mäkelä.

Mikä tarina ärsytti sinua viimeksi?

Ärsytys ei kohdistu yhteen tiettyyn tarinaan, vaan ilmiöön. Siihen, kun eri tahot kultivoivat kokemuksellista yksilöstooria yli muiden, oli se sitten Hesari, Emma Kari tai Havaintoja parisuhteesta -blogia pitävä Sami Minkkinen.

 

Mistä tämä tarinabuumi on tullut?

Lisää »

Sivut