Beta

Artikkeli

Image tarjoaa parasta suomalaista aikakauslehtijournalismia pitkässä ja lyhyessä muodossa.

Milloin viimeksi etsit netistä uutta tietoa? Siis todella etsit uutta, etkä roikkunut Facebookissa tai jollain uutissivustolla?

Ennen tieto pysähtyi median ja kustantajien kaltaisiin portinvartijoihin. Verkon piti poistaa nämä portinvartijat ja antaa julkaisuvalta kenen tahansa käsiin. Hetken aikaa olikin näin. Mutta internet on muuttunut suureksi häkiksi.

 

Lisää »
kaupallinen yhteistyö

Kaupallinen yhteistyö: Storytel 

 

Nyt voit kuunnella Imagen artikkeleja.

Image on aloittanut yhteistyön Storytel-palvelun kanssa.

Tarjoamme Imagen lukijoille mahdollisuuden kuunnella juttuja ensi alkuun ilmaiseksi.

Tarjolla on upeita artikkeleja, joiden kirjoittajia ovat Riikka Pulkkinen, Juha Itkonen, Kaisa Haatanen, Antti Holma, Jyrki Lehtola, Oskari Onninen, Niklas Thesslund, Heikki Valkama ja Sami Kuusela

 

Erikoistarjous Imagen lukijoille - kokeile Storyteliä ilmaiseksi 30 päivän ajan. Kirjaudu osoittessa:

Lisää »

Lupa taiteilla | Miina Supinen luki luovuusoppaan, koska hei, pitää vaan uskaltaa.

Juttelin kerran erään parikymppisen kirjailijan kanssa kirjoittajakursseista. Hän kertoi pettyneensä niiden antiin. ”Ajattelin, että kurssilla saisi analyysiä teksteistä”, hän sanoi. ”Mutta siellä vain kehuttiin kaikkia. Koko ajan pyydettiin ja annettiin lupaa kirjoittamiseen. En tajua sitä. Minulla on jo lupa.”

Lisää »

Suomalainen televisio on maailman pienin hiekkalaatikko, jossa pärjää olemalla tavallinen, mukava ja vähän toistaitoinen, kirjoittaa Antti Holma. 

 

Apple Watchistaan House of Cardsia katsova Senior Social Medialist istuu Uberiin, rapsuttaa peukalolla nivustaan ja kirjoittaa sitten sillä twiitin: Lineaarinen televisio on kuollut #uudetmuodot.

Lisää »

Kolumni | Trumpin vastustus peukutuksilla lämmittää vain hetken, varoittaa Ruben Stiller.

 

So not go gentle into that good night, /
Old age should burn and rave at close of day; / Rage, rage against the dying of the light. – Dylan Thomas

70-vuotias mies mesoaa vallan huipulla ja yrittää unohtaa kuolevaisuutensa. Jostain syvältä kuuluu ikävä kuiskaus omasta riittämättömyydestä ja rajallisuudesta, mutta ääni vaimenee twiitatessa. Nuori vaimo seisoo vieressä ja yrittää ajoittaa laskelmoidun hymynsä täydellisesti.

Lisää »

Sivut