Beta

Ari Lahdenmäki

Ennen Joni Purmonen ajoi eläinten oikeuksia iskemällä turkistarhoille. Nykyään hän edistää veganismia voimailemalla Berliinissä.

Vaaleanpunaiseen gorilla-asuun pukeutunut nainen rupattelee makasiinirakennuksen pihalla miehen kanssa, jonka selkään on kiinnitetty liilat perhosensiivet. Grillivartaissa käryää tofua, paprikaa ja herkkusieniä.

Lisää »

Joukkorahoitukseen osallistuneet omistavat kaupan jälkeen yhtiötä, jolla ei ole radiotoimintaa. Uusi omistaja lupaa heille etuja.

 

 

Rahavaikeuksissa ollut Radio Helsinki tiedotti 13. lokakuuta, että Kaupunkitarinat Oy aikoo myydä sen liiketoiminnan Muusikkojen liiton Livelaboratorio-Oy:lle. Velat jäävät Kaupunkitarinoille.

Lisää »

Radio Helsingin tarina on sekoitus 
vapauden riemua ja loputtomia 
velkaongelmia. Nykyinen omistaja Tomi Ruotimo aikoo luovuttaa.

 

Eräänä kesäkuun lopun maanantaina Radio Helsingin kuuntelijat kyselivät Facebookissa, miksei kanavalta tule aamuohjelmaa. Radion pitkäaikaisen toimittajan Anna Cadian sekä vuosien tauon jälkeen kanavalle palanneen Katja Ståhlin äänet puuttuivat eetteristä.

Ja puuttui kanavalta muutakin: päätoimittaja Maria Veitola oli samana aamuna ilmoittanut eronneensa tehtävästään.

Lisää »

Radio Helsingin pääomistaja Tomi Ruotimo aikoo lopettaa Radio Helsingin, jos radiolle ei löydy ostajaa.

Ruotimo kertoo Imagelle luopuvansa radiosta joka tapauksessa, ”jos joku vain ostaa tai ottaa sen”. Vaihtoehtona on myös konkurssi.

Radio Helsinki on pelkästään Teostolle velkaa kymmeniätuhansia euroja, ja vuodenvaihteessa se oli jopa saada häädön vuokranmaksuongelmien takia. Monet tunnetut ohjelmantekijät ovat jättäneet kanavan palkkiorästien vuoksi.

Lisää »

On jo aika, että kirjailija saa suurimman osan kirjan tuotosta, kirjailija Harri Nykänen sanoo. Hän on yksi CrimeTime-kustantamon perustajista. Perinteisissä kustantamoissa kirjailijan osuus tuotosta on yleensä 21 prosentin luokkaa. Se ei ole hänestä oikeudenmukaista. Asia mietitytti Raid-dekkareista tunnettua Nykästä pitkään, kun hänen kirjansa julkaisi WSOY.

”Ajattelin, että kun kirjailija tekee valtavan ison, luovan työn ja saa viidenneksen liikevaihdosta, niin jokin siinä mättää.”

Lisää »
Oikaisu: ​Juttua on 5. helmikuuta 2016 muokattu seuraavasti: Kirjoituksessa sanottiin editoinnissa tapahtuneen virheen vuoksi aiemmin, että asunto, jossa poliisi epäilee Volkan Ünsalin murhan tapahtuneen, olisi tiettävästi ollut Saaran omistama. Asunto oli kuitenkin Saaran vuokraama.
 
 
Onko Jari Aarnio poliisi, joka 
metsästi rikollisia keinoja kaihtamatta? 
Vai onko hän erittäin taitava rikollinen? Pulaan hänet saattoi joka tapauksessa tuttu nainen. 

Lisää »