Beta

Anu Silfverberg

Totuudenjälkeistä aikaa ei ole. Parempi termi olisi
luottamuksenjälkeinen aika, sanoo tutkija Johanna Vuorelma.

Sinun ja dosentti Paul-Erik Korvelan kirjassa Puhun niin totta kuin osaan – Politiikka faktojen jälkeen (Docendo) poliitikot vedättävät ja valemedia valehtelee. Miten niin emme elä lopun aikoja?

Lisää »

Valokuvaaja Outi Törmälä kuvasi naisia, jotka eivät pidä peilikuvastaan. Esseisti Anu Silfverberg pohtii, miksi itse toteuttaa kauneusihanteita, joita samalla inhoaa.

 

Minulle tapahtui 1990-luvulla kolme asiaa: aikuistuin, löysin feminismin ja tutustuin seksuaaliseen häirintään. Asiat liittyvät toisiinsa.

Lisää »

Suomalaiset juovat enemmän maitoa kuin yksikään toinen kansa maan päällä. Se on seurausta esimerkiksi tehokkaasta markkinoinnista, joka on totuttanut maitoon sukupolven toisensa jälkeen.

 

Noin 7 500 vuotta sitten jossain nykyisen Unkarin alueella tapahtui jotain tavatonta. Täysikasvuinen nisäkäs joi toisen nisäkkään maitoa, eikä sen vatsa tullut kipeäksi.

Lisää »

Musiikki | Elokuussa 
Neil Tennant ja Chris Lowe soittavat Helsingissä tarttuvia pophittejä surusta, vastarinnasta ja kaiken katoavaisuudesta. Anu Silfverberg kertoo, mistä Pet Shop Boys on tehty.

Club Being Boring lämmittelee Flow-tunnelmiin soittamalla koko illan Pet Shop Boysia keskiviikkona 12.8. Putte's Cellar (Kalevankatu 6) klo 20-02, vapaa pääsy.

 

Vihasta

Lisää »