Beta

Antti Holma

Miten ihmeessä Tom of Finlandin nahkaiset homosonnit löysivät patalappuihin ja lakanoihin painettuina tiensä ihan tavallisten anoppien joululahjapaketteihin, kysyy Antti Holma. 

 

Dome Karukoski Helsingin Sanomissa 14.2.2016: [Tom of Finlandin] kuvia katsoessaan monet näkevät vain isoja munia, Karukoski sanoo. ”Mutta entä jos laitatkin käden sen kohdan päälle ja tarkastelet kuvaa uudestaan. Silloin voi ymmärtää kuvien todellisen luonteen, sen mistä kuvien ihmisten elämässä on kysymys. Kyse on vapaudesta. Ja se on iso asia.”

Mutta niin on munakin.

Lisää »

Suomalainen televisio on maailman pienin hiekkalaatikko, jossa pärjää olemalla tavallinen, mukava ja vähän toistaitoinen, kirjoittaa Antti Holma. 

 

Apple Watchistaan House of Cardsia katsova Senior Social Medialist istuu Uberiin, rapsuttaa peukalolla nivustaan ja kirjoittaa sitten sillä twiitin: Lineaarinen televisio on kuollut #uudetmuodot.

Lisää »

Elokuussa 1976 Sports Illustrated -lehden kannessa tuuletti voittoaan amerikkalainen sankari Bruce Jenner. Olympialaisten kymmenottelun voittajaa on perinteisesti kutsuttu tittelillä ”World’s Greatest Athlete”, maailman mahtavin urheilija. Keskellä kylmää sotaa Jenner riisti tittelin hallitsevalta neuvostoliittolaiselta mestarilta amerikkalaisten suureksi riemuksi.

Lisää »